Project ‘I do’: studenten zetten zich in voor PI

Studenten die geïnteresseerd zijn in ontwikkelingssamenwerking en graag hun kennis en vaardigheden inzetten om uw organisatie en projecten vooruit te helpen. Dat klinkt fantastisch. Daarom is Partin een samenwerkingsproject met studenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam gestart. Dit project is door hen I do genoemd. Hiermee willen ze aangeven dat ze in het kader van hun studie niet alleen theoretisch, maar ook praktisch bezig willen zijn. 

Bent u Partinlid en heeft u een vraag waarbij deze studenten u kunnen helpen, neem dan deel aan dit project. Vul allereerst de ENQUÊTE in. Uw organisatie wordt dan wellicht gekoppeld aan 2 of meer studenten om de beoogde samenwerking verder vorm en inhoud te geven. Thema’s zijn onder andere fondsenwerving, organisatie en projectmanagement.

De studenten worden vanuit de Erasmus Universiteit begeleid door docenten van de Rotterdam School of Management en door medewerkers van Partin. Het is de bedoeling dat het project in het najaar van 2020 van start gaat met een pilot. Meld u nu aan.

Meer informatie: Project I do