De Nationale Vrijwilligersprijzen 2022: Trots op je Team!

Of je nu een lokale of landelijke organisatie bent: Iedereen die meedoet dingt mee naar de hoofdprijs van € 15.000. Net als vorig jaar doe je mee door een korte vlog in te sturen. Dit kan tussen 1 januari en 1 maart 2022 op de website van NOV. Het thema waarmee je dit jaar in de prijzen kunt vallen is ‘Trots op je team!’.

Een BN’er bij jou aan de slag
Waar ben jij als Vrijwilligersteam Trots op? Dat kan van alles zijn: dat je het NK atletiek met je team hebt georganiseerd; dat je met je team een fantastisch inloophuis runt waar dak- en thuislozen graag komen; dat je met je team een zwembad weet open te houden ondanks keiharde corona maatregelen. Om maar een paar dingen te noemen.

Uit alle inzendingen selecteert een selectiecommissie vijf genomineerden. Zij gaan door naar de volgende ronde waarin zij samen de strijd aan gaan om de hoofdprijs binnen te halen en heel veel PR aandacht! Want de arena is dit jaar een online programmareeks waarin vijf Bekende Nederlanders als vrijwilliger aan de slag gaan bij de vijf genomineerde vrijwilligersorganisaties. De BN’ers worden met camera op de voet gevolgd in hun ontdekkingstocht naar het reilen en zeilen van de organisatie.

Meer informatie en aanmelden: vrijwilligerswerk.nl/nationalevrijwilligersprijzen/

Bron: NOV