El Mundo Podcast NL weer in gesprek met kleine goed doelen

De heren van Radio El Mundo Podcast waren even wat stiller. Net als bij veel andere activiteiten doorkruiste de pandemie ook het opnemen van bijzondere gesprekken met particuliere initiatieven (PI). Maar nu zijn Menno van der Geugten en Ton ten Dam terug. En hoe. Niet alleen is de naam aangepast naar El Mundo Podcast NL, ook worden op 16 april weer een aantal gesprekken gevoerd. De podcast zijn natuurlijk te beluisteren op deze site.

De zin om weer podcasts te maken is groot. Menno: “Voor mij is het een leuke hobby waarmee ik een paar keer per jaar verhalen van PI en interessante gesprekken kan delen.” Maar hun drijfveren gaan verder: “Als mediamakers vinden wij het belangrijk om onze bijdrage te leveren aan het versterken van het online podium voor PI’s. We zien dan ook uit naar verdere samenwerking.”

Naam
Radio maken doen ze al langere tijd niet meer. Podcasts maken wel. Dus werd het hoog tijd om de naam te veranderen. “Aanvankelijk werd het El Mundo Podcast. Maar bij googelen bleek dat je dan overal uitkwam, maar niet bij ons. Daarom is NL eraan toegevoegd,” licht Ton toe. Vandaar dat ze nu verder gaan als El Mundo Podcast NL.

Foto: El Mundo Podcast NL