Gambiadag: Fondsenwerven, een kwestie van internationale solidariteit

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 14/09/2024
10:00 - 16:00

Categorieën


Hoe kunnen jullie nog meer fondsen werven én de internationale solidariteit vergroten van jullie achterban?

We leven in een ontzettend rijk land. Jullie zien regelmatig zelf het contrast tussen de rijkdom en mogelijkheden in Nederland en Gambia. Tegelijkertijd is zowel het geefklimaat en de betrokkenheid van Nederlanders bij mensen buiten ons land aan het veranderen. Het is tijd om deze twee zaken te vergroten. En het goede nieuws is! Dat kan, en zelfs in dezelfde actie!

Tijdens de VSG Ledendag 2024 worden we op dit gebied bijgepraat door inspirerende gastsprekers én gaan we samen onderzoeken hoe we meer fondsen kunnen werven en tegelijkertijd ervoor kunnen zorgen dat je met jouw fondsenwerving de internationale solidariteit vergroot.

We gaan weer een leuke dag organiseren met interessante workshops en genoeg ruimte om met elkaar te netwerken. Aan het einde van de dag zal je naar huis reizen vol nieuwe ideeën voor je eigen fondsenwerving.

Programma (onder andere)

  • Key note en workshop: BRANDOUTLOUD
  • Wereldcafé fondsenwerving
  • Change the Game Academy

Deze dag wordt samen met Wilde Ganzen en Partin georganiseerd.

Aanmelden voor leden:  www.vsgambia.com/.  Geen lid maar wel interesse, mail dan naar info@vsgambia.com.

 

De Verenigde Stichtingen Gambia (VSG) heeft tot doel het bevorderen van samenwerking en deskundigheid bij Nederlandstalige stichtingen en particulieren die actief zijn in Gambia om de bevolking te ondersteunen bij hun ontwikkeling.