KidsCare Festival

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 21/04/2024
13:30 - 17:00

Categorieën


Kom op zondag 21 april 2024 naar het KidsCare Festival! Van 13.30 tot 17.00 uur verwelkomen we jou graag bij Museumremise Kootsekade 19 in Rotterdam voor een middag vol inspiratie, ontmoeting en Keniaanse sfeer. Het festival is voor iedereen, of je nu al jarenlang betrokken bent bij KidsCare, of ons nog maar net kent. Wie neem jij mee? Samen gaan we een fantastisch leuke middag beleven, vol plezier en nieuwe ontmoetingen.

Wat staat er op het programma? Een middag vol activiteiten staat voor je klaar, waaronder muziek om van te genieten, inspirerende workshops om aan deel te nemen, de kans om anderen te ontmoeten, schminksessies, een talentenspel en informatiesessies om meer te leren over het belangrijke werk van KidsCare Kenia. En dit alles in en rond de historische trams in de museumremise van ROVM! Meer weten over de locatie? Kijk op voor meer informatie.

Maak het je gemakkelijk en kom met de matatu pendelbus! Tussen 13.30 en 17.00 uur zal er een pendelbus rijden vanaf P+R Meijersplein, waarmee je in stijl naar de festivallocatie wordt gebracht. Stap in en laat je meteen meenemen naar de authentieke Keniaanse sfeer die we op het festival creëren. Parkeren bij de locatie is mogelijk, maar houd rekening met beperkte beschikbaarheid van parkeerplaatsen.

Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij want op is op! We kijken ernaar uit om je te zien op het KidsCare Festival! Ga naar: kidscarekenia.nl/festival/

 

Bron: www.kidscarekenia.nl/festival/