Masterclass: Meer geld uit je fondsenwerving halen!

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 02/10/2023
09:00 - 10:00

Categorieën


Deze gratis online masterclass is voor jou als je:

  • nu geen structurele inkomstenstroom binnen je stichting hebt.
  • je geen duidelijk plan hebt als het gaat om de fondsenwerving.
  • je handen en tijd tekort komt voor de fondsenwerving.

Femke de Caluwé (Succes met je Stichting) werkt al lange tijd dagelijks met en voor stichtingen en daarin ziet ze steeds één heel groot probleem terugkomen: ze hebben geen duidelijke aanpak voor hun fondsenwerving. Herken jij dat ook?

Zij gaat daarom in deze masterclass diverse belangrijke lessen en best practices behandelen, zodat jij meer geld uit je fondsenwerving kunt halen.

In deze masterclass behandelt ze deze drie belangrijke punten:

  • De juiste financieringsmix. Je leert welke fondsenwervende kanalen je kunt inzetten en jouw ideale mix te kiezen. Dit is essentieel voor het vergroten van je financiële stabiliteit en de impact die je maakt.
  • Een strategisch plan. Het hebben van een strategisch plan geeft richting en focus. Tijdens de masterclass ontdek je hoe je deze kort en krachtig kunt opstellen en er direct mee aan de slag kunt.
  • Ideale rolverdeling. Fondsenwerving kun en moet je niet alleen willen doen. We gaan kijken hoe we kijken welke taken en rollen er nodig zijn en hoe je die in jouw team kunt integreren, zodat je maximaal rendement behaalt met je fondsenwerving.

Schrijf je hier in voor de Online Masterclass Fondsenwerving op 9 oktober om 9:00 uur.