Partindag 2023

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 30/09/2023
10:00 - 17:00

Categorieën


De Partindag is dé ontmoetingsdag voor en door particuliere initiatieven die (overal) de wereld mooier maken. Dit jaar is de Partindag op 30 september in Nijkerk.

Wat kunnen jullie verwachten? Nou, voor ieder wat wils.

  • Wil je meer weten over fondsenwerving? Dan wordt je op de Partindag op je wenken bediend met maar liefst 3 relevante thema’s: crowdfunding, grote gevers en vermogensfondsen.
  • Bouwplannen voor een school, en kliniek of gemeenschapshuis? En wil je weten wat er dan allemaal op je af komt? Stichting Bouwen vertelt het je.
  • Wil je nu eindelijk eens weten wat de impact van je inzet is? En vooral wat donateurs daarmee willen? In de workshop ‘Impactmeting zonder poespas’ ben je weer helemaal op de hoogte.
  • Extra vrijwilligers gezocht? Nieuwkomers zetten zich graag in. NOV daagt je uit.
  • Ben je een stichting in oprichting of wil je van bank wisselen? En komt de bank met heel veel vragen? Ga in gesprek met Human Security Collective, Wo=Men – Dutch Gender Platform en Rabobank voor mogelijke oplossingen.
  • Denk je dat je projectpartner wel wat steviger in zijn of haar schoenen kan staan? Dan biedt Libre Fonds leiderschapstrainingen.
  • Wil jij op andere manieren donateurs bereiken? Maar durf je podcasts nog niet aan? Podcast El Mundo stelt je gerust.
  • En je denkt al een tijdje om het stokje over te dragen? Harambee Holland ging je voor en zij vertellen hoe dat allemaal ging. Ze schreven er een boek over, dat jullie allemaal krijgen! Hoe mooi is dat.

Cissy Nalumansi is te gast
En dan is er natuurlijk een plenaire inleiding. Deze keer vertelt Erik Boerrigter over verbreding en gaat Danielle Hirsch (Both Ends) in op hoe informatie tot gedragsverandering kan leiden.

Keynote speaker is Cissy Nalumansi. Zij werpt ze haar licht op de macht van de media. Media die nog steeds koloniale trekjes heeft. Om van het white-saviour complex maar te zwijgen. Hoe zien Afrikanen dat? En hoe kunnen Afrikaanse jongeren het verhaal veranderen. Hoe kunnen ze achterhaalde stories ontkrachten. Een boeiende ochtend.

En tot slot is er nog De Grote Kwis Ontwikkelingssamenwerking.

Ga snel naar het programma en schrijf je direct in. Dat kan via deze link.