Seminar: Actuele Ontwikkelingen Filantropie

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 01/06/2023
13:00 - 17:00

Categorieën


Het Gezelschap voor de Filantropie nodigt u uit voor het seminar ‘Actuele ontwikkelingen filantropie’ op donderdagmiddag 1 juni 2023. Locatie: het Auditorium van de Postcode Loterij, Beethovenstraat 200 te Amsterdam. Dit seminar is hét jaarlijkse moment waarop u door specialisten en experts wordt bijgepraat over alle ontwikkelingen en actualiteiten voor filantropische organisaties. Naast de actualiteiten, is het thema van het seminar 2023: integriteit. Ook zal het gezelschap de derde uitgave van de ‘Actuele ontwikkelingen filantropie’ presenteren.

Bestuurders, directeuren, managers, toezichthouders en leidinggevenden van ideële non-profitorganisaties komen bij elkaar om elkaar te ontmoeten, te leren, te delen en geïnspireerd te worden door elkaars verhalen.

De kosten zijn € 50 inclusief btw per persoon, waarbij u ook de uitgaven van het gezelschap ontvangt. Wij versturen u hiervoor een factuur na aanmelding.

Meer informatie en programma: Seminar: Actuele Ontwikkelingen Filantropie

Wilt u aanwezig zijn bij het seminar op 1 juni 2023 in het Auditorium van de Postcode Loterij te Amsterdam? Meld u dan aan via info@withaccountants.nl.

Bron: Vakblad fondsenwerving