We Doen Het Samen festival 2024

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 13/04/2024
10:00 - 16:00

Categorieën


Zin in inspiratie, ontmoeting en interessante workshops om jouw bewonersinitiatief, project of idee een boost te geven? Kom op 13 april naar Amersfoort, dan doen we het samen!

Op het We Doen Het Samen festival 2024 komen actieve burgers en beleidsmakers samen, vieren we de belangrijke bijdrage van bewonersinitiatieven, delen we kennis en inspiratie met elkaar en doen een oproep aan overheid en politiek. Zoek ons op, werk met ons samen, geef ons ruimte!

Het We doen het samen! Festival betekent ontmoeting tussen praktijk en beleid, uitwisseling, praktische tips, inspirerende inzichten én financiële mogelijkheden voor je project of initiatief. Je kunt meedoen met workshops, luisteren naar bijzondere sprekers of kennismaken met verschillende fondsen en organisaties die jouw initiatief een stap verder helpen.

Tijdens het festival vindt de aftrap plaats van het actieprogramma van de We Doen Het Samen Coalitie. Ook vindt de finale plaats van Kern met Pit. Het is een dag voor iedereen die zich bezighoudt met bewonersinitiatieven en gemeenschapskracht wil versterken!

Informatie/aanmelden: wedoenhetsamen.nu