Webinar: Bereik meer met een positief verhaal

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 07/12/2021
19:30 - 20:30

Categorieën


De stelling dat ‘zielige beelden’ onontbeerlijk zijn om fondsen te werven, is al langer achterhaald. Toch worstelen we nog met het brengen van een hoopvolle boodschap met een positief verhaal. Hoe kun je mensen betrekken met een enthousiasmerend verhaal dat aanzet tot actie? Wat zijn de bouwstenen van zo’n verhaal? Wat werkt wel en niet? En niet onbelangrijk: welk beeldmateriaal laat je daarbij zien?

In dit webinar zet Mirjam Vossen met veel voorbeelden jullie aan om een kijkje te nemen naar jullie eigen verhalen. Samen gaan we ontdekken hoe het anders kan en hoe we framing positief kunnen inzetten. Het webinar Bereik meer met een positief verhaal is op dinsdag 7 december van 19.30 tot 20.30 en is gratis. Yvonne van Driel faciliteert deze online sessie.

Mirjam Vossen is mediawetenschapper en framing-expert. Ze onderzoekt de beeldvorming van maatschappelijke onderwerpen en houd mensen en organisaties daarmee graag een spiegel voor. Dat doet ze via onderzoeken, artikelen, blogs, en coaching- en adviestrajecten. Ze promoveerde in 2018 op een onderzoek naar de framing van wereldwijde armoede. Ook is zij initiator van World in Progress, een platform dat mensen inspireert met inzicht in wereldwijde vooruitgang en kennis over constructief communiceren. En Mirjam is betrokken bij Stichting Het Goede Doel Malawi.

Yvonne van Driel adviseert particuliere initiatieven en is momenteel verantwoordelijk voor de communicatiestrategie bij Partin. Zij heeft vele jaren ervaring als organisatieadviseur binnen internationale samenwerking in binnen- en buitenland. Ook is zij bestuurslid van Mama & Me Uganda en Stichting GESP.

Aanmelden: Partin Webinar ‘Bereik meer met een positief verhaal’