Webinar: De kracht van samenwerken

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 27/09/2022
19:30 - 20:30

Categorieën


De kracht van samenwerken – Family Power als voorbeeld

Samen doen we meer. Samenwerken biedt vaak veel voordelen. Samenwerken op landenniveau. Samenwerken rondom een thema. Maar hoe zet je een succesvolle samenwerking op? In dit webinar vertellen Anne Vijverberg en Jessica Migchelsen over de opzet van Family Power. En samen gaan we in op de valkuilen en succesfactoren van samenwerkingen

Family Power is een samenwerkingsverband tussen negen Nederlandse particulieren initiatieven en hun internationale partners in vier continenten. Family Power bundelt verhalen, ervaringen en concepten om goede zorg van kwetsbare kinderen zichtbaar te maken. Leren, van elkaar leren en  delen, dat is de kern van deze samenwerking. En samen laten zien dat het anders kan.

Wat kunnen we leren van de succesfactoren van Family Power? Hoe kunnen we zelf een samenwerking met andere particuliere initiatieven aangaan. In dit interactieve webinar wordt ingegaan hoe deze samenwerking tot stand kwam, hoe de deelnemers elkaar versterken en hoe samen de droom van ieder kind steeds meer werkelijkheid wordt.

Maar bovenal zijn we benieuwd naar de gedachten van jullie. We willen namelijk door met elkaar te kletsen nieuwe ideeën en inspiratie opdoen. Waar jullie dan vooral profijt van hebben.

Anne Vijverberg is project coördinator van Family Power. Jessica Migchelsen is voorzitter van COLT Cambodja. COLT is een van negen deelnemende organisaties aan Family Power.

Dit webinar wordt georganiseerd door Partin in samenwerking met Family Power.

Aanmelden: Partin-zoom