Webinar: Haal meer uit de samenwerking met ambassades

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 21/03/2023
20:00 - 21:00

Categorieën


Veel kleine goede doelen internationaal actief hebben niet of nauwelijks contact met de Nederlandse ambassade in hun projectland. Terecht? Of een gemiste kans?

Ambassades zien graag voorbeelden van concrete projecten door Nederlandse organisaties en hun partners. En dan is samenwerking opeens ook een optie.

Hoe kom je in contact? Waar worden ze precies blij van? En “valt er ook wat te halen”?

Daarover gaat Joost Verwilghen (Partin) op 21 maart om 20.00h in gesprek met Pascalle Grotenhuis. Grotenhuis werkt al meer dan 20 jaar in verschillende functies bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Zo was zij tussen 2015 en 2018 ambassadeur in Mozambique. Momenteel is ze Director Social Development & Ambassador for Women’s Rights and Gender Equality.

Verwilghen is voorzitter van Partin en actief bij Stichting SAKO. Hij was onder andere Programme Officer voor VSO in Bangladesh en Country Manager in Indonesië voor Palladium. Tegenwoordig is hij Team Leader van Challenge Fund for Youth Employment.

Aanmelden: zoom.us/meeting/register/ambassades

Dit interactieve webinar wordt georganiseerd door Partin in samenwerking met Ministerie van Buitenlandse Zaken. Partin is dé brancheorganisatie voor kleine goede doelen die op velerlei wijze bijdragen aan de SDG’s. Maandelijks organiseert Partin webinars en bijeenkomsten die aansluiten bij de bestuurlijke zaken van kleine goede doelen en hun projecten wereldwijd.