Webinar: Wat en hoe capaciteitsopbouw

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 18/10/2022
19:30 - 20:30

Categorieën


Organisatieverandering en -versterking. Organisatieontwikkeling. Capaciteitsopbouw. Begrippen die we vaak horen. Waar we iets mee moeten. Blijkbaar. Althans, als we onze doelen willen blijven bereiken. Want laten we eerlijk zijn: een gezonde organisatie is daadkrachtiger dan een organisatie die kwakkelt. Een gezonde organisatie die zelf een duidelijke koers vaart, problemen herkent en daar zelf oplossingen voor zoekt.

Dat is op zich al een hele uitdaging. Want hoe doe je dat? Hoe zet jij je competenties in? En welke capaciteiten heb je binnen je organisatie? Of kan het beter? Hoe verzin je manieren om je organisatie succesvoller te maken. Of om jouw omgeving te beïnvloeden. Kortom: hoe kan je nog beter je doelen bereiken. Antwoord en invulling geven op die vraag is – kort door de bocht – capaciteitsopbouw.

In dit webinar gaat Yvonne van Driel (Partin) in gesprek met Eduard Stomp over het hoe en wat van capaciteitssopbouw. Yvonne van Driel werkte als organisatieadviseur met lokale NGO’s in verschillende Latijns-Amerikaanse landen. Eduard Stomp is als adviseur gespecialiseerd in leiderschap, persoonlijke en organisatieontwikkeling.

Dit webinar is voor iedereen die meer over het onderwerp wil weten. Of die samen met hun partners aan de slag willen met het versterken van hun organisatie. Zodat doelen makkelijker bereikt kunnen worden.

Aanmelden: zoom/Partin/webinar