Webinar: Inkomen genereren als project. Hoe werkt dat?

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 22/05/2023
20:00 - 21:00

Categorieën


Met een structureel inkomen hebben mensen hun eigen ontwikkeling beter in de hand. Investeren in inkomens-genererende projecten draagt bij aan die zelfredzaamheid. Klinkt eenvoudig, maar hoe werkt dat? In dit webinar gaan Sanne Bolkenstein (AFRIpads Foundation), Gita Pelinck en Debbie Middendorp (6 Degrees Network for Women) in op die vraag. In Nepal staan de projecten nog in de kinderschoenen, in Oeganda timmert AFRIpads Ltd. als sociale onderneming al heel wat jaren aan de weg.

Waarom is het belangrijk om inkomens-genererende projecten op te zetten? Wat zijn voorwaarden om een inkomen genererend project te starten? Wat zijn valkuilen? En wat de succesfactoren? Hierop geven Sanne, Gita en Debbie antwoord. Ieder vanuit hun projecten en perspectieven delen zij met ons hun tips en tops.

Gita Pelinck is mede-oprichter van 6 Degrees Network for Women. Zij is Social Entrepreneur en Management Consultant. Ook Debbie Middendorp is co-founder van 6 Degrees Network for Women en Social Entrepreneur.  Sanne Bolkenstein is bestuurslid van AFRIpads Foundation. Als Marketing Consulent begeleidde ze AFRIpads Ltd. vanaf de start.

Dit webinar op maandag 22 mei om 20.00h wordt georganiseerd door Partin. Yvonne van Driel (Partin) modereert dit webinar.

Aanmelden kan via deze link.

Partin organiseert regelmatig webinars en (online)bijeenkomsten voor en door particuliere initiatieven die op enerlei wijze bijdragen aan de SDG’s wereldwijd. 6 Degrees Network for Women en AFRIpads Foundation zijn lid van Partin.