Webinar: Verandering begint bij jouw verhaal

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 28/06/2022
20:00 - 21:30

Categorieën


Het is cliché maar waar: de samenleving hangt van verhalen aan elkaar. Met een goed verhaal draag je waarden over, bouw je aan urgentie en zet je mensen sneller aan tot actie. Met feiten en cijfers overtuig je de hoofden van mensen, maar met een sterk verhaal laat je ook hun harten sneller kloppen.

Om een sterke maatschappelijke beweging te bouwen is een goed verhaal dus essentieel. Maar hoe vertel je je verhaal zó, dat het bindt, inspireert en aanzet tot actie?

In dit interactieve webinar op 28 juni laat Sandra Ball je kennismaken met de drie stappen van goed verhalen vertellen. Je leert waarom verhalen de lijm zijn waarmee je mensen binnen ‘people powered’ campagnes verbindt. Je ontleedt een aantal sterke verhalen en leert zo de drie stappen te onderscheiden. We staan stil bij de kenmerken van een goed verhaal – én bij wat mensen juist afschrikt. Aan het eind van de webinar ben je er helemaal klaar voor om je eigen verhaal te vertellen!

Het gratis webinar begint om 20.00 u. Aanmelden via zoom.us/meeting/register/verandering

Sandra Ball is een ervaren interim manager, adviseur, trainer en coach die met haar eigen bedrijf M-Powering al jaren verandering faciliteert. Ook is zij initiatiefnemer van Lowlander Project. Het Lowlander Project wil Nederland aan het organizen krijgen en zorgen dat zoveel mogelijk bewegingen, organisaties en mensen met organizing, bewegingsopbouw en leiderschap aan de slag gaan.