Week van het Vragen 2022

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 17/01/2022 - 23/01/2022
09:00 - 19:00

Categorieën


In het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet in 2021 vond voor de eerste keer de Week van het Vragen plaats. Een week waarin je in gesprek gaat en mensen uitnodigt om kennis te maken met vrijwilligerswerk. Ook in 2022 vindt deze week plaats en wel van 17 tot 23 januari 2022. Je kunt als vrijwilligersorganisatie meedoen in deze week, maar je kunt ook gedurende het jaar met deze tools aan de slag.

De Week van het Vragen heeft als doel om meer mensen bewust te maken dat vrijwilligerswerk op heel veel plekken kan bijdragen en dat er nog veel mensen nodig zijn om hier hun steentje aan bij te dragen. In de Week van het Vragen willen we vrijwilligers(organisaties) uitnodigen om met mensen (potentiële vrijwilligers) in gesprek te gaan over de waarde van vrijwillige inzet voor de samenleving, voor een ander en voor jezelf. Om deze gesprekken vorm te geven bieden we een toolkit met diverse ideeën en praktische tools aan om deze gesprekken te gaan voeren.

Er worden twee (online)workshops georganiseerd; een over guerrilla marketing (17 januari) en een over social media marketing (18 januari).

Informatie: nov.nl/mensenmakennederland