Webinar: Zonder stress jaarverslagen maken

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 28/02/2023
20:00 - 21:00

Categorieën


In de eerste maanden van het jaar komt het moment dat het jaarverslag geschreven en de jaarrekening opgemaakt moet worden. Menig penningmeester – en de andere bestuursleden – van stichtingen en verenigingen ziet daar tegen op. En dat is helemaal niet nodig. Partin heeft handige toolkits ontwikkeld waarbij het jullie makkelijk gemaakt wordt.

Maar soms het het heel fijn om er even over te ‘sparren’. Vinden wij ook. Daarom gaan Erik Boerrigter, Rita Meijer en Astrid Witjes op 28 februari met jullie in gesprek. Om al jullie twijfel, vragen en dilemma’s rondom jaarverslagen te bespreken.

Want bedenk wel: een goed jaarverslag is als het visitekaartje van jouw organisatie.

Sprekers
Rita Meijer is auditor bij CBF – Toezicht op goeddoen. Zij toetst kleine en grote organisaties bij het aanvragen van de Erkenning. Zij geeft feedback over hoe de organisatie verbeterd kan worden.

Astrid Witjes werkt op de afdeling informatie en kennis bij CBF. Zij is onder andere verantwoordelijk voor het verwerken en valideren van de jaarverslagen van goede doelenorganisaties. Zij weet dus als geen ander hoe goede jaarverslagen eruit moeten zien.

Erik Boerrigter is directeur van Partin en binnen de organisatie het aanspreekpartner bij vragen over de jaarrekening.

Aanmelden
Wat moet er in een jaarverslag staan? Maar ook: wat moet er niet in? Je komt het allemaal te weten tijdens dit webinar op 28 februari om 20.00h.

Dit interactieve webinar wordt georganiseerd door Partin in samenwerking met CBF. Partin is dé brancheorganisatie voor kleine goede doelen die op velerlei wijze bijdragen aan de SDG’s. Maandelijks organiseert Partin webinars en bijeenkomsten die aansluiten bij de bestuurlijke zaken van kleine goede doelen en hun projecten wereldwijd.

Aanmelden kan via de link: zoom.us/meeting/register/jaarverslag