Linking and Learning Mensen met een Beperking

Wilde Ganzen, stichting Niketan en de Friendship Foundation willen u uitnodigen voor een mooie middag Linking & Learning rond de doelgroep Mensen Met een Beperking (MMB). De middag wordt gehouden op donderdag 31 oktober in Hilversum. Ook het DCDD netwerk (Dutch Coalition on Disability and Development) zal zich aan u presenteren. Het doel is om met elkaar kennis te maken en ervaringen en kennis uit te wisselen. Hoe interessant en nuttig kan het zijn om te horen van een andere stichting die in dezelfde regio ook met een partner werkt aan projecten gericht op het verbeteren van de levensomstandigheden van mensen met een beperking. We kunnen op vele terreinen van elkaar leren. Naast de kennismaking zullen de stichting Niketan en de Friendship Foundation een leersessie verzorgen over “Kwaliteit van Leven”: Iedereen wil een fijn leven. Er mogen zijn, geaccepteerd worden voor wie je bent. Ook MMB hebben dromen en wensen voor de toekomst. Wat doet uw organisatie om de kwaliteit van leven van MMB te verbeteren? Interessant om met elkaar over na te denken. Aan het eind van middag zullen we de behoefte inventariseren om regelmatiger bij elkaar te komen voor Linking & Learning.

Programma
13:00 – 13:30 Inloop
13:30 – 14:30 Welkom door Wilde Ganzen
Presentatie initiatiefnemers stichting Niketan en Friendship Foundation: Wie zijn wij en waarom deze bijeenkomst, MMB platform?
Presentatie DCDD – Dutch Coalition on Disability and Development
14:30 – 15:15 Linking – op een actieve manier gaan we met elkaar kennismaken (regio en doelgroep)
15:15 – 16:30 Learning – Workshop Kwaliteit, door Stichting Niketan en Friendship Foundation
16:30 – 17:00 Afronding en inventarisatie wensen en draagvlak voor meer MMB bijeenkomsten
17.00 Borrel

Middag Linking en Learning MMB
Datum: Donderdag 31 oktober van 13.00 – 17.00 uur
Locatie: Hilversum: zaal Nieuw Nazareth in de Heilig Hart / Heilige Joseph kerk
Doctor P.J.H. Cuypersplein 5A, 1222 NC Hilversum.
Parkeren: Er is één eigen parkeerplek voor de deur. Verder kunt u in de wijk en bij de Jumbo (5 minuten lopen) gratis parkeren..
OV: u kunt vanaf station Hilversum de locatie bereiken te voet, of een ov-fiets huren op Hilversum CS.
Opgave: Per mail aan servicedesk@wildeganzen.nl

Daarbij willen we u vragen om voor de algemene presentatie van de deelnemers een digitale foto van de partner waarmee u samenwerkt of het project dat u ondersteunt mee te sturen.