Partin breidt bestuur uit

Tijdens de ALV van Vereniging Partin op 15 juni werden drie nieuwe bestuursleden geïnstalleerd: Kirsten Giethoorn, Joseph Seh en Rutger-Jan Schoen. Zij versterken het huidige bestuur. Trudeke Vuijk nam na 8 jaar afscheid als bestuurslid. Zij was met plezier secretaris. Namens het gehele bestuur, bedankte Joost Verwilghen haar voor haar inzet en toewijding aan het particuliere initiatief.

De voorgedragen bestuursleden werden door de ALV unaniem gekozen. Met deze aanwinst bestaat het bestuur nu uit 6 personen. Naast de drie nieuwkomers zijn dat Joost Verwilghen, Wilko Brink en Marre Adu Ampong.

Kirsten Giethoorn is oprichter en voorzitter van Friendship Foundation en al enige tijd betrokken bij Partin. Zij verzorgt trainingen van en voor PI. Denk daarbij aan de webinars en peer-to-peersessies. Onlangs werd een reeks p2p-sessies gestart rondom het opzetten van crowdfundingsacties.

Joseph Seh werkt als programmaverantwoordelijke bij Nuffic. Hij wil het netwerk van Partin verder uitbreiden met migrantenorganisaties en diaspora.

Rutger-Jan Schoen is al jaren actief als communicatiedeskundige binnen internationale samenwerking. Hij is voorzitter van Niketan. Binnen Partin zal hij zich inzetten voor partnerschappen.

Marre Adu Ampong houdt zich als vanouds bezig met communicatie en de thema- en landendagen. Joost Verwilghen en Wilko Brink blijven respectievelijk voorzitter en penningmeester. Wie de rol van secretaris op zich zal nemen, wordt binnenkort binnen het bestuur besproken.

Het bestuur wordt bijgestaan door het Team Partin. Het team bestaat uit Erik Boerrigter (directeur), Gonneke Campen (partnerschappen en coaching PI), Harmen van Doorn (crowdfunding en PIFworld) en Yvonne van Driel (communicatie en coaching PI).

Meer weten over Partin? Neem een kijkje op de vernieuwde website: partin.nl/

Beeld: Erleijne Verwilghen-Robesin | Stichting SAKO