Partin start ook in 2023 met een digitale ‘borrel’ – een traditie geboren

Door de gevolgen van de coronapandemie organiseerde Partin twee jaar geleden voor het eerst een digitale nieuwjaarsborrel. Naast het virtueel toosten op een goed nieuw jaar, is dit ook de gelegenheid voor nieuwe leden om kennis te maken met Partin. En ook dit jaar staat deze kennismakingsbijeenkomst in de agenda. Hoewel we ook weer fysiek bijeen kunnen komen, toch online. Eén keer is bijzonder, twee keer kan toeval zijn, maar drie jaar achter elkaar? Dan is het een traditie! 

Partin is de branchevereniging voor het particuliere initiatief die wereldwijd bijdragen aan een of meerdere SDG’s. Dat zijn kleine goede doelen die zich inzetten voor een wereld zonder armoede.

De voorzitter en de directeur van Partin, Joost Verwilghen en Erik Boerrigter, openen de bijeenkomst. Daarna gaan zij in gesprek met hun leden. En samen wordt vooruitgekeken naar het nieuwe jaar. Oftewel: Hoe haal jij alles uit jouw brancheorganisatie?

Deze informatiesessie op 26 januari om 20.00h is voor nieuwe leden, leden die al langer lid zijn of organisaties die interesse hebben om lid te worden! Meer informatie en aanmelden: partin.nl/evenement/haal-alles-uit-jouw-brancheorganisatie/

‘Samen doen we meer.’

 

Foto: Ian Schneider on Unsplash