PI workshop Change the Game Academy op 14 november

  • Wil je weten hoe jouw projectpartner in eigen land (nóg meer) fondsen kan werven?
  • Ben je benieuwd hoe jouw projectpartner (nóg beter) de overheid kan aanspreken op de eigen verantwoordelijkheid?

Kom dan naar de volgende introductieworkshop op 14 november 2019 en ontdek wat de Change the Game Academy kan betekenen voor jouw lokale projectpartner.

Wat biedt de Change the game Academy lokale projectpartners?
Dit programma van Wilde Ganzen en partners biedt e-learning en klassikale trainingen aan maatschappelijke organisaties in lage en middeninkomenslanden, om hen te ondersteunen om in eigen land fondsen te werven, en overheden daar aan te spreken op de eigen verantwoordelijkheid.

Wat gaan we doen tijdens de introductie workshop?
Tijdens de introductieworkshop maak je kennis met Change the Game Academy. Je gaat intensief aan de slag met een aantal modules van de online en klassikale trainingen voor lokale fondsenwerving en beleidsbeïnvloeding. Daarnaast hoor je verhalen van social changemakers uit de hele wereld die eerder aan het programma hebben meegedaan. Zo kun je zelf ervaren of de Change the Game Academy geschikt is om het werk van jouw lokale projectpartner naar een hoger niveau te tillen.

Kosten en aanmelding
De Change the Game Academy workshop geven we op een centrale locatie in Utrecht, of op ons kantoor in Hilversum. In de workshop zijn organisaties met projectpartners vanuit alle landen van harte welkom. De bijdrage voor deze eendaagse workshop (van 10-17 uur inclusief lunch) is 35 euro per persoon. Meld je aan door een mail te sturen aan training@wildeganzen.nl of kijk op de website www.changethegameacademy.org

Andere deelnemers over de workshop Inmiddels hebben diverse workshops voor Nederlandse ‘changemakers’ over de Change the Game Academy plaatsgevonden, de deelnemers waren erg positief:

“De workshop gaf mij inzicht in de aanzienlijke mogelijkheden voor lokale fondsenwerving en inspireerde mij om aan de slag te gaan met mijn projectpartner. Daarbij ga ik zeker gebruik maken van de concrete handvatten die mij tijdens de workshop aangeboden werden. Ook was het erg leuk en leerzaam om in gesprek te zijn met gelijkgestemden.”

Data klassikale trainingen voor projectpartners
De komende jaren worden vanuit de Change the Game Academy lokale organisaties getraind in Brazilië, Burkina Faso, Cambodja, Ethiopië, Ghana, India, Kenia, Nepal, Oeganda, Sri Lanka en Tanzania. Tijdens de introductieworkshop op 14 november vertellen we je hoe jouw projectpartner aan deze hoogwaardige trainingen mee kan doen, en gebruik kan maken van een forse introductiekorting.

De eerstvolgende trainingen “lokale fondsenwerving” voor jouw partner vinden plaats in:
December 2019 in Kenia

De eerstvolgende trainingen “mobiliseren van support” voor jouw partner vinden plaats in:
November 2019 in Brazilië

Meer informatie over Change the Game Academy: changethegameacademy.org