Podcasts Radio El Mundo.nl nu ook op kleinegoededoelen.nl

De podcast is een perfect medium voor storytelling. En Menno van der Geugten en Ton ten Dam van Radio El Mundo.nl hebben er al flink wat ervaring mee. Nu zijn de podcasts ook te beluisteren via kleinegoededoelen.nl/podcast.

Menno en Ton gaan al meer dan 5 jaar in gesprek met particuliere initiatieven (PI) actief in ontwikkelingssamenwerking. Dit resulteerde in prachtige verhalen, gesprekken, interviews en reportages. In 2019 is het duo, in samenwerking met Partin, gestart met het maken van podcasts

Onlangs maakten ze opnames met Power2Fly (Brazilië), Life Live Foundation (Malawi) en Breadfruit House Foundation (Dominica). Al eerder was Bobbi Bear Operations in Zuid-Afrika en Bobbi Bear Nederland te gast.

Podcast
Een podcast is een audio-uitzending waarbij het geluidsbestand op aanvraag wordt aangeboden. Dankzij de introductie – begin deze eeuw – van draagbare mp3-spelers zoals de iPod was deze vorm van uitzenden bij het publiek snel in trek. De term is dan ook een samentrekking van iPod en broadcast (uitzenden). Podcasts blijken nog immer populair.

Beluister alle podcasts hier

Foto: Radio El Mundo.nl in gesprek met Power2Fly (Radio El Mundo.nl)