Skip to content

Radio El Mundo is de spreekbuis voor wereldburgers en kleine goede doelen actief overal ter wereld

Menno van der Geugten en Ton ten Dam gaan al meer dan 5 jaar in gesprek met particuliere initiatieven (PI) actief in Ontwikkelingssamenwerking. Dit resulteerde in prachtige verhalen, gesprekken, interviews en reportages. In 2019 is het duo gestart met podcast. Zij nemen deze podcasts onder andere met leden van Partin op.

Nieuw
In de laatste aflevering gaat het duo in gesprek met Monique Derrez van Dutch Tanzania Foundation en Patricia Nieuwenhuizen van Better Care Network Netherlands over de actuele ontwikkelingen die belangrijk zijn voor particuliere initiatieven in Nederland die werken met kwetsbare kinderen in ontwikkelingslanden. 

el-mundo-podcast-vierkant-tiny
Bobbi Bear Nederland

Eerdere podcasts
De eerste aflevering gaan Menno en Ton in gesprek met Bobbi Bear Operations in Zuid-Afrika en Bobbi Bear Nederland (zie foto). 

In de tweede aflevering wordt GivingTuesday belicht. In de derde staat 10 minutes a day centraal. De vierde aflevering gaat over vijf jaar Radio EL Mundo.nl, de mensen, de plekken en de aanpak. De vijfde aflevering gaat over de reis naar Cuba in het kader van 5 jaar Radio EL Mundo.nl.

In de laatste drie afleveringen komen Power2Fly (Brazilië), Life Live Foundation (Malawi) en Breadfruit House Foundation (Dominica) aan het woord.

Alle podcast zijn ook te beluisteren via jouw favoriete podcast app zoals iTunes of Spotify. En natuurlijk hierboven.