Skip to content


 

El Mundo Podcast NL (voorheen Radio El Mundo) is de spreekbuis voor wereldburgers en kleine goede doelen actief overal ter wereld

Menno van der Geugten en Ton ten Dam gaan sinds 2016 in gesprek met particuliere initiatieven (PI) actief in internationale samenwerking. Dit resulteerde in prachtige verhalen, gesprekken, interviews en radioreportages. In 2019 is het duo gestart met podcasts. Zij nemen deze podcasts onder andere met leden van Partin op.

Nieuw
In de laatste aflevering gaat het duo in gesprek met Monique Derrez van Dutch Tanzania Foundation en Patricia Nieuwenhuizen van Better Care Network Netherlands over de actuele ontwikkelingen die belangrijk zijn voor particuliere initiatieven in Nederland die werken met kwetsbare kinderen in landen in het globale zuiden. 

Logo El Mundo Podcast NL 275848711_5297119273645794_2483700851338814385_n
Bobbi Bear Nederland

Eerdere podcasts
De eerste aflevering gaan Menno en Ton in gesprek met Bobbi Bear Operations in Zuid-Afrika en Bobbi Bear Nederland (zie foto). 

In de tweede aflevering wordt GivingTuesday belicht. In de derde staat 10 minutes a day centraal. De vierde aflevering gaat over vijf jaar Radio EL Mundo.nl, de mensen, de plekken en de aanpak. De vijfde aflevering gaat over de reis naar Cuba in het kader van 5 jaar Radio EL Mundo.nl.

In de laatste drie afleveringen komen Power2Fly (Brazilië), Life Live Foundation (Malawi) en Breadfruit House Foundation (Dominica) aan het woord.

Alle podcast zijn ook te beluisteren via jouw favoriete podcast app zoals iTunes of Spotify. En natuurlijk hierboven.