Programma Wilde Ganzen – Partinmaand bekend

Over een maand is het zover: de Wilde Ganzen-Partinmaand 2020! In oktober pakken Wilde Ganzen en Partin flink uit met een lange lijst aan webinars, lezingen en workshops. Op zaterdag 3 oktober trapt Najib Amhali af. Hij vertelt over zijn eigen particuliere initiatief, de Najib Foundation. Verder zijn er die dag sessies over digitale transformatie, samenwerking met vermogensfondsen en fondsenwerving. Ook geeft Sara Kinsbergen een inkijkje in de resultaten van haar laatste onderzoek over particuliere initiatieven. De webinars zijn allemaal gratis online te volgen.

Wilde Ganzen-Partinmaand
Wilde Ganzen en Partin hebben iets speciaals gepland dit jaar: de Wilde Ganzen-Partinmaand. Zaterdag 3 oktober zal Najib Amhali om 10.00 uur het startsein geven, waarna er zowel in de ochtend als in de middag een aantal webinars zullen plaatsvinden. En ook de rest van de maand zijn er wekelijks 2 of 3 webinars gepland.

Het complete programma van de Wilde Ganzen-Partinmaand is vanaf vandaag te bekijken. Inschrijven kan ook. Ga naar https://www.wildeganzen-partinmaand.nl