Samenwerking Wilde Ganzen en Partin beklonken

Op vrijdag 28 februari werd de samenwerking beklonken tussen Wilde Ganzen en Partin. Beide organisaties zetten zich in voor particuliere ontwikkelingsinitiatieven (POI). Al langer werken zij samen, onder meer aan de Wilde Ganzen – Partindag. Met deze overeenkomst wordt deze samenwerking echter op een next level getild. Zo zal gezamenlijk het zogenoemde Wilde Ganzen Klein opgezet worden en worden er meerdere thema- en landendagen georganiseerd. Ook wordt de kgd-toolkit uitgebreid. 

Daarnaast biedt de overeenkomst Partin de mogelijkheid om verder te groeien. Door een sterkere organisatie kan Partin de belangen van haar leden nog beter vertegenwoordigen en de zichtbaarheid van al die POI – en het goede werk dat ze leveren – vergroten.

Rond 5 uur ’s middags werd de samenwerkingsovereenkomst door de voorzitter van Partin , Lucy Engelen en de directeur van Wilde Ganzen, Kees de Jong ondertekend. Dit gebeurde op het kantoor van Wilde Ganzen in Amersfoort. Sinds januari werkt het team Partin vanaf deze locatie.

Dit jaar vindt de Wilde Ganzen – Partindag op 3 oktober in Bunnik plaats.

Foto (bovenkant): Groepsfoto van de aanwezigen bij dit heuglijke feit.