Tweede inspiratiebijeenkomst, tweede ronde Frame, Voice, Report!

Op 3 november vindt in Utrecht een tweede informatiebijeenkomst Frame, Voice, Report! plaats. Het Europese programma Frame, Voice, Report! stelt subsidie en training beschikbaar en biedt kans om een publicitaire impuls te geven aan het werk van kleinschalige en praktische initiatieven. In Nederland faciliteert Wilde Ganzen dit programma. Bij een eerste ronde werden er 16 Nederlandse en Vlaamse organisaties* geselecteerd.

Tijdens de inspiratiebijeenkomst zal op een interactieve manier kennis gemaakt worden met het programma Frame, Voice, Report!, zoals over de voorwaarden en criteria voor deelname. Ook wordt ingegaan op effectievere en constructievere manieren van communiceren.

‘Draagt jouw organisatie op een praktische manier bij aan de duurzame ontwikkelingsdoelen? Dan dagen wij je uit om gezamenlijk met je partner in lage en middeninkomenslanden een communicatie activiteit te bedenken om de zichtbaarheid van jullie werk en van de duurzame ontwikkelingsdoelen te vergroten.’

Bijeenkomsten
De inspiratiebijeenkomst vindt plaats op de Boothstraat 7 in Utrecht op 3 november 2018. In België  is er een bijeenkomst gepland op 6 november in de Vlasfabriekstraat 11 in Brussel.  Meer informatie: Kom naar de nieuwe inspiratiebijeenkomsten van het programma Frame, Voice, Report!

* Lees ook dit artikel over de geselecteerde PI in de eerste ronde: Projecten Frame Voice Report! van start