Skip to content

Omdat kleine beetjes het verschil kunnen maken.

Marktplaats voor kleine goede doelen stichtingen.

Onze partners

HRIF

HRIF is een internationaal samenwerkingsverband van organisaties, bedrijven en natuurlijke personen die werken voor slachtoffers van natuurrampen en oorlogssituaties en vluchtelingen. HRIF zamelt giften in natura (goederen) in van bedrijven, levert de logistieke diensten en de distributie in de getroffen gebieden.

Ook kleine goede doelen kunnen goederen vragen aan HRIF

HRIF heeft niet altijd van alles beschikbaar. Maar als u iets nodig heeft voor uw project, kunt u altijd even contact opnemen. 

Oproep aan bedrijven

Heeft u overtollige goederen? Vernietigen is niet meer van deze tijd. HRIF verwijdert uw overtollige goederen effectief uit het economisch verkeer, waarbij u erop kunt vertrouwen dat uw overtollige goederen NIET ergens terecht komen op een zwarte markt. Daar zorgt HRIF voor. Alles wordt u uit handen genomen, inclusief vervoer, opslag en de formulierenafhandeling. 

HRIF Global Aid

HRIF is betrokken bij projecten in meer dan 40 landen in Oost_Europa, Centraal Azië, Zuidoost Azië, het Midden Oosten, Afrika en Zuid -en Midden-Amerika. 

Mission & Relief

Voor erkende goede doelen

VOORWAARDEN
De goederen worden u aangeboden door Mission & Relief tegen een sterk gereduceerde prijs (op aanvraag). Alleen erkende goede doelen komen in aanmerking, een ANBI registratie is dus verplicht. Als u op zoek bent naar bepaalde goederen, kunt u dat ook vragen aan Mission & Relief. Zij hebben de contacten en kunnen u vaak van dienst zijn. Het is NIET toegestaan de goederen in Nederland te verhandelen – ook niet als de daarmee gegenereerde opbrengsten ten goede komen aan uw goede doel. Mission & Relief kan zorgdragen voor het transport van de goederen naar uw project. Ook levert Mission&Relief goederen voor noodhulp.

Transport van deur tot deur
Dankzij het wereldwijde netwerk van relaties in vele bestemmings-landen kan Mission & Relief zorgen voor transporten van deur tot deur. Er wordt rekening gehouden met uw eigen mogelijkheden en de mogelijkheden van de ontvanger. Alle transporten beginnen voor Mission & Relief dan ook met goed luisteren en gedegen overleg. Mission & Relief logistics

Ook deelzendingen
Geen container of vrachtwagen vol? Buiten het vervoer van volle zeecontainers of vrachtwagens vervoert Mission & Relief ook regelmatig deelzendingen.

Hulp bij papierrompslomp
Het team van Mission & Relief heeft jarenlange ervaring in internationale expeditie en verzorgt de volledige transportdocumentatie, inclusief de im- en export documentatie. Het team is volledig op de hoogte van complexe douanebepalingen.

Vraag en aanbod

GEVEN & DELEN & RUILEN & AANBIEDEN & VRAGEN & VERZENDEN & HERGEBRUIKEN & ANDEREN BLIJ MAKEN

VRAAG


Zoekt u contact met een ander goed doel om kennis en ervaring uit te wisselen? Wilt u een oproep doen? Alle ingestuurde vragen zullen wij opnemen in deze rubriek.
Stuur uw vraag in via het contactformulier.

AANBOD


In deze rubriek posten wij de diverse aanbiedingen die bij ons binnenkomen – vaak goederen die beschikbaar worden gesteld aan goede doelen, maar ook ieder ander aanbod. Als iets aan te bieden heeft aan een ander klein goed doel, posten wij uw aanbod op deze pagina. Stuur uw aanbod in via het contactformulier.